top of page
_edited_edited.jpg

YOGA EN MEDITATIE LES

Kom bij je innerlijke kracht en stilte. Ervaar het gemak van Dru yoga en meditatie technieken die worden versterkt door het samen te oefenen.

De lessen worden verrijkt door mantra en yoga filosofie.

Voordelen yoga en meditatie:

 • Vermindert stressniveau

 • Vermindert angstgevoelens

 • Verbetert slaapkwaliteit

 • Verbetert hartconditie

 • Kan depressie tegengaan

 • Kan chronische pijn verminderen

 • Versterkt lichaam

 • Verbetert kwaliteit van leven

 • Kan rugklachten verminderen

 • Vergroot vitaliteit

 • Versterkt immuunsysteem

 • Emotionele balans

 • Vergroot compassie

 • Verbetert concentratie

PRIVÉ LES

Als je meer begeleiding wilt met je yoga/meditatie practice, help ik je graag 1-op-1 op maat naar jouw behoeftes. Wil je aan iets specifieks werken, fysiek of juist mentaal sterker worden? Of heb je behoefte aan een eigen practice? Ik help je graag naar een volgende verdieping!

Kosten: 60 euro per uur.

IMG_2941-Edit_edited.jpg
Yoga on Deck

YOGALES VOOR BEDRIJVEN

Steeds meer bedrijven investeren in het geluk en welzijn van hun werknemers. Yoga en meditatie helpen hier aanzienlijk bij. Onderzoek toont aan dat er minder ziekteverzuim is, hogere productiviteit, beter werksfeer en communicatie.

Meer Dru

Wat is Dru Yoga en Meditatie?

LICHAAM

De toegankelijke bewegingen van Dru Yoga versterken je fysieke lichaam, versoepelen je gewrichten, pezen en spieren en vergroten je mobiliteit. Spanning en vermoeidheid die je lichaam opgeslagen heeft komt makkelijk vrij en gaat weer stromen door de unieke bewegingsreeksen van Dru. De houdingen (asana's) in de les geven o.a. een corrigerende werking op je lichaamshouding. Denk bv. aan schouders die vermoeid naar voren hangen door veel zittend werk achter een scherm.

Dru Yoga geeft veel aandacht aan je gehele wervelkolom, de mobiliteit, de houding en de doorstroming daarin. Dru staat bekend als een zeer effectieve yogasoort tegen rugproblemen. 

Naast de bewegingen helpen ook de ontspanningen in de les je lichaam weer helemaal in balans te laten komen. Denk aan een verbetering in de werking van je spijsverteringsstelsel, je zenuwstelsel en je immuunsysteem.

Een fit en gezond fysiek lichaam brengt je een natuurlijk gevoel van welzijn, voldoening en vreugde en vergroot je zelfvertrouwen.

IMG_3790-Edit.jpg

ADEM

Yoga bewegingen worden magisch wanneer je de stroom van je adem daaraan verbindt. Je ontdekt meer ruimte in- en om jezelf heen en leert hoe de kracht van jouw adem te gebruiken in je bewegingen. Wat je ervaart als louter adem wordt nu Prana ofwel levenskracht.

Ademoefeningen ofwel Pranayama geven je de mogelijkheid je geest en emoties snel tot rust te brengen en je Prana in balans te brengen. Negatieve gedachten en hun lading verminderen en er ontstaat meer ruimte om bij de kalmte van je ware Zelf te komen.

Kundalini Yoga Ademhaling

GEEST

Meer dan 90% van je gedachten zijn niet nieuw, je hebt ze al meerdere keren gedacht! Alhoewel dit deel van onze geest (Manas) functioneel is, herhaal je daarmee vaak ook negatieve gedachten. Dit proces kost je energie en ontkracht jouw potentieel. Dru meditatie helpt je meer afstand te nemen van de malende gedachten stroom. 

In je les verbind je je meer met het creatieve stuk van je geest. Met visualisaties herprogrammeer je je geest naar een volledig positief zelfbeeld en wereldbeleving. Affirmaties helpen je nieuwe positieve overtuigingen in jezelf te creëeren. Zo sta je zelf an het roer van jouw leven.

v40_01_edited_edited.png

HART

De kracht van Dru komt doordat het Hart centraal staat in de oefeningen. Het elektromagnetisch veld van je hart is 1000x zo sterk als dat van je hersenen. Wetenschappelijke onderzoeken laten zien dat externe signalen eerst in je hart geregistreerd worden en vervolgens naar oa. je hersenen sturen. Kortom alles begint in je hart. 

De werking van je hart is als een grote transformator. Het zet negativiteit om in positiviteit. Denk aan bv. boosheid -> vergeving, moeite met verandering -> acceptatie en angst -> moed. 

Female Hands Giving Red Heart From A Splash Of Watercolor, Hand Drawn Sketch_ Illustratio

DRU

Dru is één van de yoga tradities die naar het westen gekomen is en compleet verbonden is gebleven met de originele wortels van duizenden jaren terug.. Dru staat voor Druvah, het stille, alwetende punt in jezelf. Dit punt bevindt zich diep in je hart en is jouw innerlijke leraar. Door steeds hiermee te verbinden wordt de wijsheid die je al in je hebt meer toegankelijk. Je leven gaat moeitelozer voelen en je ervaart meer betekenis en voldoening.

Dru_logo_white.png
bottom of page