top of page
Image by Sebastian Unrau

ONNO VAREKAMP

Give your gifts to the world

Home: Welcome

VISIE

Mijn grootste passie is positieve transformatie, op individueel en wereld niveau. Ik ben er van overtuigd dat de weg naar een betere wereld te bereiken is vanuit het geluk in ieder mens. Alles in de wereld gebeurt vanuit de keuzes die we maken, die ontstaan vanuit ons denken en voelen.
Yoga en meditatie zijn enorm krachtige middelen om juist in het denken en voelen een positieve shift te brengen. Het brengt je effectief en snel bij je eigen kracht en verbindt je met je unieke doel in je leven.
Een van de sterkste vormen van communicatie is film, hoe druk jij of je bedrijf/instantie zich uit. hoe breng je helder, authentiek en met passie je boodschap over? Daar help ik je graag mee.

Onno-1x1.jpg
IMG_3063.jpg

Knowing your true self relieves suffering and brings utter joy

YOGA & MEDITATIE

Stabiliteit, evenwicht, vreugde van binnenuit

Yoga en meditatie zijn eeuwenoude tools die je dichter bij je eigen kracht brengen. Yoga versterkt, versoepelt en ontspant het lichaam, geeft nieuwe energie, kalmeert emoties en zuivert de mind. Met meditatie maak je dieper contact met je ware essentie, een sterke, heldere en stille kracht. Door regelmatig je hiermee te verbinden wordt makkelijker vrij te komen van gewoontepatronen, leiding te krijgen over je eigen leven en blijvend geluk te ervaren.

Geplande events

Balans met de adem
05:42
Adembewustzijn
06:56
In het nu
06:46
Zonnegroet
13:58
Venwoude pic.png

Dru Retraite Venwoude

29 sept - 1 okt

film sun org.jpeg

Your message captured with clarity and style

FILMS

Ik maak films voor bedrijven, overheidsinstituten, goede doelen en zelfstandigen. De leukste opdrachten zijn voor bedrijven en personen die helpen de wereld een betere plek te maken. Het hele filmtraject wordt voor je verzorgd, van script tot opname, montage naar oplevering.