top of page
Zoeken

Welkom op mijn Blog!

Graag deel ik met enige regelmaat onderwerpen uit het levenspad die mij inspireren en helpen met geluk, blijdschap en voldoening door het leven te gaan. Hopelijk heb jij er dan ook iets aan en kun je die inspiratie ook weer doorgeven.

Kort over mijzelf: Ik ben Dru yoga en meditatie docent, filmmaker en vader van mijn enorm hard groeiende knul van 12. Ik zie het leven als één groot wonder, een niet-te-bevatten reis waarin we als mens de mogelijkheid hebben dit wonder ook in onszelf te ontdekken. Inspiratie haal ik uit het leven zelf, krijg ik van de mensen om me heen, mijn partner Willemijn, mijn zoon Colin en wordt enorm versterkt door wat mijn leraren aan mij doorgeven. De mooiste momenten in mijn leven komen niet uit de tijden waarin alles 'goed' gaat, maar juist in of net na de 'donkerdere' tijden. Om dan in te zien hoe obstakels, moeilijkheden je leven inkomen voor één simpele reden: jou te helpen groeien naar je ware potentie. Dit vereist een open blik, een schepre mind en veel vertrouwen in het leven zelf. Zoals mijn leraar vaak zegt: 'It's a compassionate universe we live in'.


24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page