top of page

ENERGY CHAKRA HEALING

Jouw weg naar vrijheid

Ieder mens heeft te maken met obstakels in zijn leven. Soms is het je fysieke lichaam die je wat duidelijk wilt maken en 'niet meewerkt'. Een andere keer merk je op mentaal of emotioneel vlak een blokkade, je blijft een patroon herhalen waar je maar niet vanaf lijkt te komen. Onze grootste geschenk waar we als mens beschikking over hebben is dat we ons kunnen verbinden met 'hogere' bewustzijnsniveaus een spiritueel kunnen groeien. Ook hier werkt het af toe niet helemaal lekker en voelen we ons afgescheiden, eenzaam, of lijkt het leven simpelweg zwaar aan te voelen.

Al deze symptomen ontstaan vaak vanuit onze bewustzijnscentra, ofwel onze chakra's. En daar kunnen we ook het meest effectief het tij keren.

chakra-healing-4.jpg

De weg vrijmaken voor jouw unieke Zelf

In een Energy Chakra Healing sessie word er gekeken naar hoe we jouw jouw chakra's volledig terug in hun kracht kunnen krijgen. Denk aan het derde chakra, de zonnevlecht. Hoe sterk geloof je in jezelf, in je eigen kracht? Of het wortel chakra, mooladhara, zijn er angsten waardoor je energie lekt en je niet gegrond voelt of financiële zorgen hebt en moeilijk tot manifestatie komt?

Hoe ziet een healing sessie eruit?

Een begint met een kort gesprek en afstemming waarin we kijken wat jij wilt helen. Iets fysieks, een relationeel, spiritueel of van alles wat. Dan begint de werkelijke heling sessie waarbij alle gidsen en wezens in hogere dimensies uitgenodigd worden te helpen en te hun inbreng te geven. Zo komt er een krachtig en intelligent energieveld van helend licht waarin de chakra's gebalanceerd worden, nieuwe energie krijgen of geheeld worden. Dit is aan actief proces ook voor degene die de heling ondergaat, je krijgt visualisaties te doen, affirmaties en meer. ik houdt je precies op de hoogte wat er gebeurt van moment tot moment. 

De sessie eindigt met een samenvatting en duiding van wat er gebeurt is en het kan goed zijn dat je wat huiswerk meekrijgt om je shift die er gemaakt is te verankeren in je systeem.

Review
fleur-3_edited.jpg

Fleur

“Ik wist niet specifiek waarom ik besloten had de healing te ontvangen, maar toen we eenmaal bezig waren werd alles duidelijk. Na de healing voelde ik een hele rustige en krachtige balans in mezelf. Ervoor was mijn energie veel meer op buiten gefocust en deed ik alles vanuit wilskracht, maar nu voel ik me veel meer ondersteund en gevoed door mezelf en alles om me heen, wat me stabiel en vreugdevol gecentreerd doet voelen. De dagen erna voelde ik me stralend verliefd op mezelf en het leven. Een van de allerfijnste dingen vind ik dat ik na de healing specifieke oefenen ontving met visualisaties en bijbehorende affirmaties, waardoor ik het effect en de ervaring van de healing elke dag nog meer versterk.”

Mijn leraar

Praktisch

Locatie: Smaragdstraat 19, Apeldoorn

Duur: 40-60 minuten

Kosten: 60 euro excl. btw

bottom of page