top of page

CHAKRA HEALING & COACHING

Je bent een wezen van energie

Je bewustzijn, hoe jij jezelf ervaart, wat je werkelijk bent, is energie. Deze ‘levens’ energie vult je gehele lichaam en is verbonden met iedere cel, orgaan en vezel in je lichaam. Wanneer je volledig gezond bent stroomt deze energie vrijuit. Maar iedereen heeft te maken met uitdagingen in zijn leven, daar groeien we immers van. Op het moment dat we een uitdaging niet helemaal aankunnen ontstaat er een blokkade, een plek waar energie niet meer goed doorstroomt. Als dit lang genoeg duurt laat dat zich zien als een fysieke klacht.

chakra-healing-4.jpg

We creëren onze eigen realiteit

De Body Mirror System is een eenvoudige en zeer effectieve healing techniek die gebaseerd is op het idee dat delen van je lichaam die niet goed functioneren, een reflectie zijn van delen in je leven die niet goed werken. De oorzaak begint altijd als een spanning in je bewustzijn die te lang duurt of te intens is. Voordat deze spanning zich als een fysieke klacht uit, laat het zich eerst zien in je energieveld.

Chakra’s

De chakra’s kun je zien als ‘wielen’ of ‘wervelingen’ van energie die wel in het fysieke lichaam aanwezig zijn, maar zelf alleen als energie bestaan. Ze bestaan dus niet in de fysieke realiteit. In de Body Mirror System werken we met de 7 hoofd chakra’s, die ieder een ander aspect van je bewustzijn representeert. Tegelijkertijd werken je chakra’s rechtsreeks in op de twee hoofdsystemen van je fysieke lichaam: Je zenuwstelsel en je hormoonstelsel. Alle 7 chakra zijn verbonden met 7 hormoonklieren en met 7 speciale groepen zenuwen die we zenuwvlechten noemen. Zo heeft een chakra healing niet alleen invloed op je bewustzijn maar ook direct op je fysieke lichaam.

De Body Mirror System © Healing

Met de Body Mirror System brengen we verandering/healing in de chakra’s, wat dus een direct effect heeft op je fysiek lichaam alsook nieuwe ruimte geeft in je bewustzijn om het betreffende onderwerp wat dit veroorzaakte, anders te gaan zien. De symptomen die je lichaam laat zien als klachten zijn niets anders dan je diepste Zelf die je duidelijk maakt waar er in ons bewustzijn en in ons leven nog iets te op te lossen valt. Vaak zijn de klachten ontstaan uit een situatie die al lang niet meer zo is. Soms uit je jeugd of een relatie van een aantal jaar geleden. Er is geen reden meer voor de conditionering en bijbehorende klachten die hieruit ontstaan zijn. Met deze healing wordt dit allemaal schoongemaakt een geeft het niet alleen meer inzicht op je eigen leven maar krijg je direct meer energie en levensvreugde terug.

Hoe ziet een healing sessie eruit?

Je sessie begint met een kort gesprek en afstemming waarin we kijken wat jij wil helen. Het kan zijn fysieke klachten, emotioneel of relationeel of van alles wat.
Dan begint de werkelijke healing sessie waarbij alle chakra’s in balans gebracht worden. Hierbij hoef je alleen maar te ontspannen en de healing laten gebeuren, het is een zeer prettige ervaring. Na de healing ervaar je direct dat je je positief anders voelt. Na de healing volgt de samenvatting van de healing. Ik vertel je precies wat ik tegengekomen ben en wat dat betekend voor jou. Vaak krijgen mijn klanten hier enorm veel inzicht in zichzelf en hun eigen leven. Dit is een moment waarin je terug wordt gezet in je manifestatiekracht. Je voelt dat je weer de touwtjes in handen hebt van je eigen leven. Ik geef je handvatten mee om ervoor te zorgen dat je in de nieuwe en geheelde versie van jezelf blijft en zo de shift daadwerkelijk maakt.
De symptomen die je lichaam laat zien als klachten zijn niets anders dan je diepste Zelf die je duidelijk maakt waar er in ons bewustzijn en in ons leven nog iets te op te lossen valt.

path04334.png

Praktisch

Locatie: Smaragdstraat 19, Apeldoorn
Duur:  1,5 tot 2 uur
Kosten: 120 euro

Reviews
Kirsten.jpeg
Kirsten
“Heel bijzondere ervaring! Ik voelde lijfelijk dat er iets werd weggenomen en  meteen ging het stromen.”Na de healing voel ik een enorme kracht in mezelf en dingen lukken “ineens zomaar!” 
fleur-3_edited.jpg

Fleur

“Na de healing voelde ik een hele rustige en krachtige balans in mezelf. Ervoor was mijn energie veel meer op buiten gefocust en deed ik alles vanuit wilskracht, maar nu voel ik me veel meer ondersteund, stabiel en vreugdevol gecentreerd. De dagen erna voelde ik me stralend verliefd op mezelf en het leven!”

bottom of page